Digitale Toegankelijkheid, Trainingen & Audits

Digitaal Toegankelijk is een geaccrediteerd onderzoeks- en trainingsbureau over digitale toegankelijkheid en de WCAG. Wij maken ons hard voor een digitale wereld waar iedereen toegang tot heeft.

Digitale Toegankelijkheid, Trainingen & Audits

Digitaal Toegankelijk is een geaccrediteerd onderzoeks- en trainingsbureau over digitale toegankelijkheid en de WCAG. Wij maken ons hard voor een digitale wereld waar iedereen toegang tot heeft.

Foto van lachende jongen

Toegankelijkheids-onderzoeken & Audits voor websites en apps

Wij voeren toegankelijkheidsonderzoeken uit voor websites en apps. Onze onderzoeken worden uitgevoerd op basis van de WCAG-EM norm en gelden als officieel toegankelijkheidsonderzoek. We zijn geaccrediteerd door de DDAI (Dutch Digital Accessibility Index).

Offerte aanvragen

Onze diensten

We willen een duurzame bijdrage leveren aan de toegankelijkheid van digitale producten. Dit betekent niet alleen het uitvoeren van toegankelijkheidsonderzoeken op basis van de WCAG-EM, maar bijvoorbeeld ook het verzorgen van bewustwordingstrainingen.

Audits

Wil je een audit op basis van de WCAG-EM methode? Wij zijn een geaccrediteerde inspectie-instelling.

Ik wil een audit

Trainingen

We delen graag onze kennis met jouw team. Onze trainingen zijn divers en op maat voor elke doelgroep.

Trainingen

Projectcoördinatie

Wij helpen jullie met het opzetten van het project Digitale Toegankelijkheid en doen dat volgens bewezen methodes.

Ons proces

Wij werken voor

Gemeente Amsterdam Logo
logo van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninklijksrelaties
logo van het Mondriaan fonds
Gemeente Utrecht Logo
Menzis Logo
RTL Buienradar Logo

Sectoren

Elke sector komt in aanraking met digitale toegankelijkheid. Veel mensen denken bij een beperking vooral aan mensen die blind, doof of immobiel zijn, maar het zijn ook mensen met dyslexie, mensen die kleurenblind zijn of mensen met een cognitieve beperking. Deze mensen lopen dagelijks tegen barrières aan die hen ervan weerhouden op een gelijkwaardige manier deel te nemen aan de samenleving.

(Semi-)overheid

De overheid is er voor iedereen. Alle burgers moeten toegang hebben tot alle diensten en producten. Lees hier meer over digitale producten voor de overheidssector.

Ga naar sector (Semi-)overheid

Banken & Verzekeraars

Als bank of verzekeraar heeft u het gehele palet aan mensen als klant. En wellicht heeft u al een mooi digitaal product. Maar hoe toegankelijk is dat product eigenlijk?

Ga naar Banken & Verzekeraars

Zorg

Goede zorgverlening betekent er zijn voor iedereen. Dat doen je medewerkers al, maar geldt hetzelfde voor de website of app?

Ga naar Zorg

Kunst, Cultuur & Non-profit

Voor musea, stichtingen en non-profit organisaties is het van belang om kennis te hebben op het gebied van digitale toegankelijkheid.

Ga naar Culturele sector

Geen idee waar je moet beginnen?

We helpen je graag om wegwijs te worden in de wereld van digitale toegankelijkheid!

Neem contact op