Adviestraject Digitale Toegankelijkheid

Het implementeren van een gezond en duurzaam digitaal toegankelijkheid beleid is ingewikkeld. Dit komt omdat meerdere afdelingen en disciplines te maken krijgen met digitale toegankelijkheid.

Onze adviseurs helpen u met het implementeren van een duurzaam en gezond beleid rondom digitaal toegankelijkheid. Dit doen wij met onze methode “Denken in Beperkingen”.

Meer informatie

Hoe werkt onze methode?

We hebben een methode ontwikkeld die op een doeltreffende manier jouw beleid rondom digitale toegankelijheid toegankelijk maakt. De methode bestaat uit vier fasen:

1

Weten

In deze bewustwordingsfase leren jij en jouw team niet alleen welke beperkingen op jullie doelgroep van toepassing zijn, maar ook de do's en don't's die daarbij horen. Dit doen wij in de vorm van in-company trainingen.
2

Meten

In fase 2 houden we jullie huidige digitale toegankelijkheid beleid tegen het licht.
3

Plannen & Impementeren

Met onze toegankelijkheidsexperts en adviseurs ontwikkelen wij, samen met u, een plan voor een duurzaam en gezond toegankelijkheidsbeleid.
4

Trainen & Waarborgen

Na de implentatie waarborgen wij de continuiteit van het beleid door de verschillende stakeholder te blijven trainen, informeren en adviseren.

Klaar om aan de slag te gaan met digitale toegankelijkheid?

Meer informatie