Ga naar de inhoud

Ik ben Edwin Ruyer, voor velen beter bekend als Blinde Ed. Zoals mijn naam doet vermoeden ben ik blind. Dit ben ik al mijn hele leven. Dus kan ik rustig zeggen dat ik er aan gewend ben, nu de rest van de wereld nog.

Ik heb ondertussen de respectabele leeftijd van 52 bereikt. Ben vrijgezel en heb een zoon van 18. Mijn grootste hobby is ook mijn grootste inkomensbron. Ik ben toetsenist-zanger. Dit doe ik al professioneel vanaf mijn vijftiende.

Ondertussen heb ik mijn eigen bedrijf, waar ik zowel mezelf als andere artiesten verkoop. Vroeger veel seks drugs rock en lol, tegenwoordig wat rustiger. Daarnaast ben ik radiomaker, televisieacteur, presentator, geluidstechnicus en nog veel meer geweest.

Vanwege de corona-epidemie moest ik gaan zoeken hoe mijn geld te verdienen en kreeg ik de gelegenheid om na te denken wat ik nog zou willen in mijn leven. Naast dat ik serieus een audio blog over mijn leven ga maken kwam schrijven voor Digitaal Toegankelijk.com op mijn pad. Ik ben ontdekt door de stukjes die ik op Facebook schrijf. En nog wel over mijn favoriete onderwerp.

Als keyboardspeler loop je vaak tegen de beperkingen van je aanpassingen aan. Ik zal proberen jullie op dat gebied een inkijkje in mijn leven te geven, en te laten zien hoe inventief je moet zijn om je uiteindelijke doel te bereiken. Want ‘kan niet’ bestaat niet voor mij.